Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (3 Φεβρουαρίου, 17:009, ΑΕΚ1924.gr) τον ΠΑΟ και με φόντο την κούπα της ομάδας της Καρδιάς και όπλο τον κόσμο οι Κιτρινόμαυρες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο κλειστό του Ιωνικού
Ένα μικρό πάρτι πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό θα στηθεί στο κλειστό του Ιωνικού, εκεί όπου η αντρική ομάδα βόλεϊ της Ένωσης θα σηκώσει την κούπα του Λιγκ Καπ μπροστά στον κόσμο της.
Σε αυτή τη γιορτή, ο κόσμος θέλει να πανηγυρίσει και την νίκη των κοριτσιών του Απόστολου Οικονόμου που αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, με το κλειστό στη Νέα Φιλαδέλφεια να γεμίζει από οπαδούς.
Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και η Μαρίσα Φερναντες ξεπέρασε τον τραυματισμό της και τέθηκε στη διάθεση του. Η Ένωση θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας περιμένοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εισιτήρια για τον απογευματινό αγώνα πωλούνται από το πρωί στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ενώ όσα μείνουν θα διατεθούν έξω από το γήπεδο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement