01.2
19:36

Τρελάθηκαν με το πρώτο, έρχονται και άλλα

AEK1924.gr team
Τρελάθηκαν με το πρώτο, έρχονται και άλλα

Παίκτες, προπονητές και κόσμος έγιναν ένα στην Αλεξανδρούπολη, πανηγυρίζοντας σαν μικρά παιδιά τον πρώτο τίτλο της Ένωσης στο βόλεϊ ανδρών.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, κάτι που φάνηκε στα μάτια πολλών Κιτρινόμαυρων οι οποίοι δάκρυσαν και τόνισαν αμέσως ότι αυτό συμβαίνει από χαρά. Παράλληλα, κανένας τους δεν ξέχασε τον κόσμο της ομάδας. Μπορεί να κατέκτησαν το Κύπελλο, να το πανηγύρισαν, ωστόσο γνώριζαν ότι χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους τίποτα δεν θα ήταν ίδια. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο έσπευσαν να το αφιερώσουν στους οπαδούς που βρισκόταν στην κερκίδες.

Στα αποδυτήρια όμως έστησαν το δικό τους πάρτι. Άλλοι κυλιόταν στα πατώματα, άλλοι τραγουδούσαν, κάνοντας σαν μικρά παιδιά.

«Πίστευα και πιστεύω σε αυτή την ομάδα», έλεγε ο Φλαούνας με τους Κιτρινόμαυρους να βρίσκεται σε ντελίριο.

Μια από τις στιγμές που ξεχώρισε ήταν αυτή που ο Παγιάν ευχαρίστησε τον γιατρό της ομάδας, ο οποίος κατάφερε να του γιατρέψει τον ώμο και του έδωσε τη χαρά να αγωνιστεί σήμερα.

Οι υπόλοιπες στιγμές των αποδυτηρίων δύσκολα περιγράφονται με λόγια και η λέξη πάρτι είναι πολύ μικρή για να τις αντέξει.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement