Ανακοίνωση εναντίον της ΑΕΚ εξέδωσε μερίδα φίλων του Εργοτέλη με την ονομασία «Daltons».
Απίστευτο και όμως αληθινό! Σύνδεσμος της ομάδας του Εργοτέλη με την επωνυμία «Daltons» τάχθηκε με ανακοίνωση του εναντίον της ΑΕΚ !!
Διαβάστε την μυθική ανακοίνωση :
«Επειδή δυστυχώς η υποκρισία έχει διεισδύσει και στην καθημερινότητα του οπαδικού κινήματος, αλλά πρέπει να έχει και τα όριά της, σημειώνουμε τα παρακάτω:
Είμαστε περήφανοι ως ΕΡΓΟΤΕΛΙΤΕΣ.
Είμαστε περήφανοι διότι:
Δεν μας χάρισε κανείς εκατομμύρια χρεών μέσω άρθρων και λοιπών ευεργετικών διατάξεων εις βάρος του Δημοσίου, άρα όλων μας.
Δεν μπήκαν πρόεδροί μας στη φυλακή.
Δεν ρίξαμε μόνοι μας την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική για να «καθαρίσει» από χρέη εν μία νυκτί και να χάσουν μια για πάντα τα χρήματά τους εργαζόμενοι και άλλοι δικαιούχοι.
Δεν μας χαρίζει η Πολιτεία 20 εκατ. ευρώ για να φτιάξουμε ένα γήπεδο που μόνοι μας γκρεμίσαμε.
ΥΓ. Το λάθος μας είναι ότι «αδελφοποιηθήκαμε» με κάποιους που λίγα λεπτά αργότερα τραγουδούσαν «γ…ται το σπίτι του κάθε εργοτελίτη».
ΥΓ2. Περιμένουμε τον γνωστό-«άγνωστο» εμπνευστή της ανακοίνωσης να έρθει στο Παγκρήτιο και να μας το παίζει και πάλι Εργοτελίτης. Γνωστός στην πιάτσα ως «Άβερελ» για την… εξυπνάδα του.
ΥΓ3. Δεν μπαίνουμε ποτέ σε διαδικασία αντιπαράθεσης με οπαδούς καμίας ομάδας. Ωστόσο, το γεγονός ότι κάποιοι έγιναν ξαφνικά ευαίσθητοι σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας, αποδεικνύει ποιοι είναι οι τσάτσοι και ποιοι εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους.
ΥΓ4. Καλούμε το κόσμο μας να σταθεί στο πλευρό της ομάδας τώρα που μας εχει ανάγκη.
Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club Τηλέφωνο 2815004656 e-mail: daltonsclub@cyta.gr»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement