Με Τζανετόπουλο στα στόπερ και Ρόβα στα χαφ πραγματοποιήθηκε η σημερινή δοκιμή ενδεκάδας από τον Τραϊανό Δέλλα.
Με ορισμένες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα έγινε σήμερα η δοκιμή από τον τεχνικό της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Μανδραϊκό. Βασικός στη δοκιμή ο Ανταμ Τζανετόπουλος, επιστροφή στα χαφ για το Ρόβα.
Ο Τραϊανός Δέλλας αρχικά δοκίμασε τον Γεωργέα δεξί μπακ, αριστερά τον Πεταυρακη και στα στόπερ τους Τσιρίλο και Τζανετόπουλο. Στα αμυντικάχαφ επέστρεψε ο Ρόβας στο πλάι του Κορδέρο, ενώ δεξιά στην επίθεση δοκιμάστηκε ο Πλατέλλας, αριστερά ο Γροντής στην κορυφή ο Μπρέσεβιτς και από πίσω του ως επιτελικός μέσος ο Ανάκογλου.
Στη συνέχεια ο Δέλλας πέρασε έξω τον Τσιρίλο, στα στόπερ γύρισε ο Ρόβας στο πλευρό του Τζανετόπουλου, και τη θέση του πήρε ο Τσουκαλάς.
Σταθερά κάτω από τα δοκάρια ο Φώτης Καραγκιολίδης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement