Για την συνεχόμενη αποχή των πρωταθλημάτων του χάντμπολ εξέδωσε ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης στην οποία αναφέρεται στην απαξίωση στην οποία οδηγείται το άθλημα.
Αναλυτικά
«Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και εκπροσωπώντας το πιο ζωτικό- πρωταγωνιστικό κομμάτι του αθλήματος, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για την παρατεταμένη απραξία και για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση μιας συμβιβαστικής λύσης.
Σαν όργανο εκπροσώπησης των αθλητών δεν επιθυμούμε να λάβουμε θέση επί της ουσίας του θέματος, κατανοώντας και τις δύο θέσεις, αλλά θέλουμε και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές και οι υπόλοιποι φορείς του αθλήματος να αναλογιστούν που οδηγούμαστε.
Α) Από την συμπίεση που θα προκληθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα τίθεται σοβαρό θέμα αλλοίωσης πρωταθλημάτων:
Β) Από την συνεχόμενη απραξία τίθεται γενικό ζήτημα πλήρους απαξίωσης του αθλήματος.
Γ) Τίθεται σοβαρό ζήτημα προγραμματισμού και λειτουργίας των Εθνικών Ομάδων.
Δ) Τίθεται σοβαρό ζήτημα ατομικού προγραμματισμού των υποχρεώσεων των αθλητών, καθώς θα κληθούν να αγωνίζονται Τετάρτη- Σάββατο, καθώς και άλλα ζητήματα καταπόνησης και υγείας από ένα συμπιεσμένο πρόγραμμα Σωματείων και Εθνικών Συγκροτημάτων.
Ευελπιστούμε σε άμεση λύση και είμαστε διαθέσιμοι για διάλογο με όλους τους φορείς».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement