
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Τάσου Αυλώνιτη στον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες να θέλουν τον 24χρονο στόπερ να καταλήγει με τη μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να παραμείνει ο Τάσος Αυλωνίτης στον Ολυμπιακό, ύστερα από την επικείμενη συμφωνία με τον Ιβάν Μαρκάνο για τους επόμενους έξι μήνες.
Η απόκτηση του 24χρονου στόπερ εκτιμάται πως θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, με τις πληροφορίες να θέλουν τον παίκτη να παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη.
Ο λόγος για τον οποίο δεν θα μείνει στον Πανιώνιο είναι ότι – από τη στιγμή που μεταγράφεται στον Ολυμπιακό – δεν μπορεί να παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης, λόγω της αδυναμίας των «κυανέρυθρων» να κάνουν μεταγραφές.
Οι πιθανότητες να παραμείνει στους νταμπλούχους Ελλάδας είναι απειροελάχιστες.
Πηγή: sportfm