24.1
14:52

Χρόνο συμμετοχής ο Αντωνίου

AEK1924.gr team
Χρόνο συμμετοχής ο Αντωνίου
Advertisement

Χρόνο συμμετοχής για ακόμα έναν αγώνα με την Εθνική κ16 πήρε ο Χρήστος Αντωνίου στο «Aegean Cup U16».

Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την 3η θέση του τουρνουά, μετά από τις δύο ισοπαλίες με Αζερμπαιτζάν και Ουκρανία και τη νίκη κόντρα στην Τουρκία.

Το συγκεκριμένο τουρνουά ήταν φιλικό και ο στόχος είναι να ετοιμαστεί η ομάδα για τους επίσημους αγώνες της, που είναι η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων 2015 (ως Εθνική Κ17 πλέον), που θα διεξαχθεί στη Λετονία από 25 έως 30 Σεπτεμβρίου 2014 και η Ελλάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 5ου ομίλου την διοργανώτρια χώρα, την Ουκρανία και τη Σουηδία.

Ως τότε η Εθνική Κ16 πέραν των προγραμματισμένων προπονήσεων θα συμμετάσχει και στο αναπτυξιακό τουρνουά U16 της ΟΥΕΦΑ που θα διεξαχθεί στη Μολδαβία από 1 έως 5 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Αντωνίου της ΑΕΚ μπήκε αλλαγή στο 60ο λεπτό, ενώ ο άλλος Κιτρινόμαυρος Γιάννης Γιαννούτσος δεν αγωνίστηκε καθώς στο προηγούμενο ματς είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Μπέτσας, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Νικολάου, Νάτσος, Λημνιός, Σαχπαζίδης (72΄ Αγιασιώτης), Σταθόπουλος (72΄ Πίσπας), Μούργος (51΄ Λάμπρου), Κιρτζιαλίδης (60΄ Αντωνίου).

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->