21.1
19:48

Στον Πλατανιά ο Ζαραδούκας

AEK1924.gr team
Στον Πλατανιά ο Ζαραδούκας

Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση για τον Πλατανιά που προχώρησε και στην απόκτηση του έμπειρου διεθνή άσου που είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Παίκτης του Πλατανιά Χανίων είναι και επίσημα ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο 28χρονος αμυντικός παρακολούθησε την Δευτέρα τον αγώνα του Πλατανιά Χανίων με τον Ο.Φ.Η. στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και την Τρίτη το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Χανιώτικη ομάδα, παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Λάμπρου Μαλτέζου.

Αμέσως, μετά ο Γιάννης Ζαραδούκας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του, μίλησε με θερμά λόγια για τον Πλατανιά και τόνισε ότι η ομάδα έχει αρετές και δυνατότητες.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->