
Ο εκ τω αρχηγών της Βασίλισσας, Δημήτρης Δέσπος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του ΑΕΚ1924.gr μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας. Αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας και υποκλίθηκε στον κόσμος της, ενώ κράτησε χαμηλά τους τόνους σχετικά με το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου κόντρα στο Ψυχικό
«Δεν παίξαμε καλά σήμερα, κυρίως μπροστά. Ίσως μας αποσυντόνισε και το ότι έλειπαν κάποιοι παίκτες, νομίζαμε ότι θα είναι πιο εύκολο. Σημασία έχει ότι δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε το παιχνίδι όταν έπρεπε, μάθαμε ότι έχασε και το Ψυχικό, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα, θα προετοιμαστούμε και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικο αποτέλεσμα εκεί, χωρίς αυτό βέβαια να είναι σίγουρο αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατό.»
Όσον αφορά τον κόσμο τόνισε: «Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα θέλαμε να είναι και στα επόμενα παιχνίδια μαζί μας. Δεν έχουμε κανένα παράπονο μέχρι στιγμής, να μην λέμε μεγάλα πράγματα αλλά θα θέλαμε να είναι μαζί μας γιατί σήμερα για να λέμε την αλήθεια νομίζω ο κόσμος το πήρε το παιχνίδι και όχι εμείς.»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement