Η Skoda Ξάνθη εξέδωσε νέα πρωτότυπη ανακοίνωση, μέσω της οποίας επιτίθεται στον πρόεδρο του Πανθρακικού, Δημήτρη Τζελέπη, στον οποίο προτείνει να διαγωνιστεί στο Dancing with the stars.
H Skoda Ξάνθη συνεχίζει την κόντρα της με τον Πανθρακικό μετά την ήττα της με 2-1 στη Θράκη, καθώς εξέδωσε νέα ανακοίνωση την Τετάρτη (15/1), με την οποία προτρέπει τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Τζελέπη, να διαγωνιστεί στο Dancing with the stars.
Η ανακοίνωση: “Bonjour Monsieur Tzelepis.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι δύο διαιτητές παραπέμφθηκαν για τιμωρία.
Φαίνεται ότι δεν εισακούστηκε η δήλωσή σας ότι το γκολ προήλθε από μια δύσκολη, οριακή φάση. Φαίνεται ότι της δύσκολης αυτής οριακής φάσης προηγήθηκε μία άλλη δύσκολη, οριακή φάση του πρώτου πέναλτι και μια άλλη δύσκολη, οριακή φάση του δεύτερου πέναλτι.
Η προσπάθειά σας και η αγωνία σας να καλύψετε το διαιτητικό δίδυμο είναι σεβαστή.
Μετά την εξέλιξη αυτή σας προτρέπουμε να κάνετε μία παρέμβαση στο κανάλι του ΑΝΤ1 προκειμένου να διαγωνιστείτε όλοι μαζί στο show “D A N C I N G W I T H T H E S T A R S”.
ΣΗΜ: Οι δύο κύριοι ήταν ήδη stars, εσάς Πρόεδρε Monsieur Tzelepis σας έκανε star η SKODA ΞΑΝΘΗ με τα δύο αυτά Δελτία Τύπου.
Bonsoir Monsier Tzelepis”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement