Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ανέλυσε στο ΑΕΚ1924.gr το σχεδιασμό της ΑΕΚ που απέφερε τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα στο Ιβανώφειο και τη νίκη της ομάδας κόντρα στον Ηρακλή. Παράλληλα εξέφρασε την συμπαράσταση όλων στον Γιάννη Στούκα και την οικογένεια του για τον χαμό του παππού του
«Φυσιολογική» χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος μιλώντας στο ΑΕΚ1924.gr.
«Το αποτέλεσμα ήρθε μάλλον φυσιολογικά ως προϊόν της σοβαρότητας, της ωριμότητας και της συγκέντρωσης των παιδιών στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα.
Σημεία κλειδιά για εμάς είχαν τεθεί στο σχεδιασμό μας η διατήρηση της ηρεμίας και της αυτοσυγκέντρωσης των παιδιών μας δεδομένου ότι: πρώτον ο Ηρακλής προερχόταν από μια μεγάλη νίκη στη Βέροια και άρα είχε πολύ καλή ψυχολογία, δεύτερον ότι παίζαμε μέχρι σήμερα σε μια αλώβητη έδρα και τρίτον ξέραμε ότι οι οπαδοί του Ηρακλή θα δημιουργούσαν μια καυτή ατμόσφαιρα», τόνισε αρχικά και συνέχισε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και για άλλη μια φορά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 150 οπαδούς που έδωσαν ώθηση και δύναμη στους αθλητές μας».
Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα του Γιάννης Στούκα, ο οποίος όπως διαβάσατε χθες στο ΑΕΚ1924.gr έχασε τον παππού του όμως ταξίδεψε κανονικά στη Θεσσαλονίκη και προσέφερε στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ.
«Θέλουμε να συγχαρούμε τον Στούκα που μετά την απώλεια του αγαπημένου του παππού διαχειρίστηκε τα συναισθήματα του και προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στην οικογένεια του».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement