Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε ο Ισπανός μέσος, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την έκβαση της υπόθεσης.
Τέλος στο σίριαλ της παραμονής του στη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε την Τετάρτη ο Τσάμπι Αλόνσο υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους “μερένγκες”.
Το τελευταίο διάστημα είχαν γραφτεί διάφορα για τον Ισπανό μέσο, την περίπτωση του οποίου παρακολουθούσαν από απόσταση ομάδες όπως οι Τσέλσι και Λίβερπουλ, όμως, εν τέλει εκείνος αποφάσισε πως θα συνεχίσει με τη φανέλα της Ρεάλ ως το 2016.
Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter. Αναλυτικά έγραψε: “Αυτό θα είναι το σπίτι μου για τα επόμενα δύο χρόνια. Με μεγάλη μου χαρά σας το ανακοινώνω. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος. Ζήτω η Μαδρίτη!!”.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement