31.12
17:45

Με χιόνια και έντονες βροχοπτώσεις η φετινή Πρωτοχρονιά

AEK1924.gr team
Με χιόνια και έντονες βροχοπτώσεις η φετινή Πρωτοχρονιά

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Πού θα σημειωθούν καταιγίδες. Χιόνια στη βόρεια Ελλάδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο, Τέταρτη, και από τα νοτιοδυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε σήμερα η ΕΜΥ.

Τι καιρό θα κάνει σε όλη τη χώρα τις επόμενες τρεις ημέρες.

Συγκεκριμένα, αύριο, Πρωτοχρονιά, βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου (πάνω από τα 1.100μ υψόμετρο).

Τα φαινόμενα θα ασθενήσουν σταδιακά από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά και την Πέμπτη θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χωρά και κυρίως στα Δωδεκάνησα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->