30.12
17:40

Στη Ζωφριά μέχρι το τέλος της σεζόν

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Φιλαθλητικό στο κλειστό της Ζωφριάς το Σάββατο (04/1), ενώ εκεί θα αγωνίζεται και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το  γήπεδο τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα αδειοδότηση, αλλά τόσο αυτό, όσο και οι άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ελλάδας που δεν την έχουν εξασφαλίσει ακόμα, πήραν παράταση από τα υπουργεία οικονομικών, εσωτερικών, δημόσιας τάξης/προστασίας του πολίτη, αλλά και πολιτισμού/αθλητισμού μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα αγωνίζεται στην Ζωφριά ως το τέλος της σεζόν.

«Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που συνυπογράφουν οι Υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, παρατείνονται οι υφιστάμενες άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων μέχρι την 30η Ιουνίου 2014. Με το πέρας της αγωνιστικής περίοδου και προκειμένου να δοθούν ξανά προς χρήση οι αγωνιστικοί χώροι θα πρέπει οι αρμόδιες επιτροπές να συντάξουν τις σχετικές εκθέσεις βάσει των όσων ορίζει ο Νόμος στο Άρθρο 22 ν. 4049/2012».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement