29.12
19:33

Διαθέσιμες όλες οι κερκίδες του «Μαυροθαλασσίτης» για το ματς με την ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Διαθέσιμες όλες οι κερκίδες του «Μαυροθαλασσίτης» για το ματς με την ΑΕΚ

Το Αιγάλεω εξασφάλισε ειδική άδεια για να μπορέσει να ανοίξει όλες τις θύρες του για τον αγώνα κόντρα στην Ένωση, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γανναράκης.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Αιγάλεω είπε στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: «Χθες ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διαδικασία αδειοδότησης της εξέδρας επί της Λεωφόρου Θηβών του γηπέδου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ενόψει του αγώνα μας με την ΑΕΚ ο οποίος ως γνωστόν θα διεξαχθεί στην έδρα μας, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου του 2014.

Κατόπιν των απαραίτητων ενεργειών της διοίκησης και εμού προσωπικά, αλλά και με τη στήριξη του Δημήτρη Καλογερόπουλου από την Περιφέρεια Αττικής, έγινε τελικά εφικτό το γήπεδό μας να λειτουργήσει με διαθέσιμες όλες τις κερκίδες του, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε εξάντληση ολόκληρου του αριθμού των εισιτηρίων που πρόκειται να εκδοθούν.

Θέλω να πληροφορήσω τους φιλάθλους μας ότι έχουμε προβεί σε όλες τις σχετικές κινήσεις, προκειμένου η διεξαγωγή του ιστορικού αυτού παιχνιδιού να είναι απρόσκοπτη και για αυτόν ακριβώς το λόγο παρέστην σε χθεσινή σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, περιλαμβανομένων των αστυνομικών αρχών.

Καλούμε τον κόσμο του Αιγάλεω να δώσει το παρών στην αναμέτρηση, ενισχύοντας αφενός με τον παλμό τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και προστατεύοντας αφετέρου τα συμφέροντα του συλλόγου με την άψογη στάση και συμπεριφορά τους. Τέλος, καλωσορίζουμε την ομάδα της ΑΕΚ και ευχόμαστε όλα να κυλήσουν σε αθλητικά επίπεδα».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement