20.12
07:30

Τον Φεβρουάριο μπαίνουν μπουλντόζες!

AEK1924.gr team
Τον Φεβρουάριο μπαίνουν μπουλντόζες!
Advertisement

Παρά τα εμπόδια που υπάρχουν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άμεσοι συνεργάτες του δεν θα αφήσουν κανέναν να καθυστερήσει την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς» με τις μπουλντόζες να μπαίνουν στο μαγικό οικόπεδο τον Φεβρουάριο του 2014.

Οι καθυστερήσεις που προκύπτουν από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ την Περιφέρεια Αττικής και τον Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ένωσης ήταν προγραμματισμένες και έτσι το χρονοδιάγραμμα της Ένωσης λειτουργεί κανονικά.

Το γραφειοκρατικό κομμάτι, το οποίο είναι και ένα από τα δυσκολότερα έχει τεθεί στην τελική του ευθεία και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι δεν θα προκύψει κανένα άλλο πρόβλημα. Επίσης, ως τα μέσα Ιανουαρίου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το θέμα που ανέκυψε με την επιτροπή κεφαλαιαγοράς και η «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» θα μπορεί να εκδώσει μετοχές προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

Το επόμενο βήμα θα είναι να κατατεθούν εντός του Φεβρουαρίου όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση της νέας οικοδομικής άδειας, βήμα ο οποίο θα είναι και το τελευταίο πριν από το όνειρο.

Εάν λοιπόν τα πάντα συνεχίσουν να λειτουργούν βάση χρονοδιαγράμματος, τότε τον Φεβρουάριο η πρώτη μπουλντόζα θα περάσει την είσοδο του μαγικού οικοπέδου και το όνειρο όλων των Ενωσιτών θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->