Ο τραυματισμός του Ορέστη Παληαρούτα, καθώς και το γεγονός ότι ο Φώτης Κέζος πιάνει θέση ξένου, κάνουν τον Δέλλα να μην μπορεί να δώσει ανάσες στον Νίκο Γεωργέα.
Ο Φούλης έδειξε αρκετά κουρασμένος στο τελευταίο ματς της Ένωσης, με τον Δέλλα να θέλει να τον ξεκουράσει. Βέβαια για να συμβεί αυτό η ομάδα θα πρέπει να βρίσκεται μπροστά στο σκορ και να έχει εύκολο απόγευμα, ώστε τη θέση του Γεωργέα να πάρουν νέα παιδιά.
Ωστόσο, ακόμα και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Ο Ορέστης Παληαρούτας ταλαιπωρείται από τραυματισμό στους κοιλιακούς, ενώ ο Φώτης Κέζος πιάνει θέση ξένου κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα ο Δέλλας θα του δώσει θέση στην αποστολή της ομάδας. Μια από τις επιλογές του Κολοσσού είναι ο Ρομπέρτο Κάτσικας, ο οποίος στα τελευταία ματς βρίσκεται στις αποστολές της ομάδας και είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Όλα αυτά σε συνδυασμό και με την απουσία του Βασίλη Ρόβα από το ματς της Κυριακής σημαίνουν ότι ο Νίκος Γεωργέας δύσκολα θα πάρει ανάσες και μοναδική ελπίδα ώστε να ξεκουραστεί είναι οι λιγοστές ημέρες που θα δώσει ο Δέλλας άδεια στους παίκτες του μέσα στις γιορτές.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement