
Ο Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τη μεγάλη νίκη της Ένωσης απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα, αλλά και την εμφάνιση του Αλέξη Αλβανού με 12 γκολ
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αρβανίτης:
«Συγχαρητήρια στον Δούκα που είναι μια αξιόμαχη ομάδα. Εμείς στο πρώτο μέρος δεν σταθήκαμε καλά στην άμυνα και δεχθήκαμε 14 γκολ που τα θεωρώ πολλά, ωστόσο τρέξαμε αρκετά και για αυτό σημειώσαμε πολλά στην επίθεση. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αμυντικά και το βάθος του πάγκου μας βοήθησε να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη. Ήταν το 3ο εκτός έδρας ντέρμπι στον πρώτο γύρο και θέλουμε δύο ακόμα νίκες για να κλείσουμε θετικά το έτος».
Για τη μεγάλη εμφάνιση του Αλέξη Αλβανού ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε: «Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Αλέξη, σήμερα ήταν και πολύ καλός εκτελεστικά. Το άσχημο είναι ότι δεν μπορούμε να τον ξεκουράσουμε όπως τους άλλους παίκτες γιατί σε αυτή την θέση δεν έχουμε πολλές λύσεις».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement