12.12
17:06

Η ανακοίνωση του Κόροιβου για τα μέτρα ασφαλείας

AEK1924.gr team
Advertisement

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου της Αμαλιάδας μετά από την πρωινή σύσκεψη της διοίκησης με την αστυνομία, αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ

Η διοίκηση του συλλόγου της Αμαλιάδας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

1. Μετά από απαίτηση της αστυνομίας, κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να προσέλθει στο κλειστό γυμναστήριο χωρίς να έχει εισιτήριο του αγώνα. Επειδή η πάγια τακτική του συλλόγου μας ήταν τουλάχιστον για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής οι μαθητές (μέχρι 17 ετών) και τα μικρά παιδιά να μην πληρώνουν εισιτήριο, αποφασίσαμε να βγάλουμε ειδικά -και μόνο για τον αγώνα με την ΑΕΚ- μαθητικά εισιτήρια, στη συμβολική τιμή του μισού (0,50) ευρώ -ουσιαστικά και τυπικά δωρεάν- ώστε να διευκολυνθεί η αστυνομική διεύθυνση στα μέτρα τάξης.

2. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, επέτρεψε τη δυνατότητα παρακολούθησης του αγώνα στους φιλάθλους της ΑΕΚ από την ευρύτερη περιοχή που θα είναι περίπου στα 200 άτομα, στην κερκίδα γ” του κλειστού γυμναστηρίου της Αμαλιάδας (νότια κερκίδα του γηπέδου).

3. Η πτυσσόμενη κερκίδα (β’) εντός αγωνιστικού χώρου όπου κάθονται τα μέλη του Κοροίβου, δεν θα λειτουργήσει γι” αυτόν τον αγώνα και οι κάτοχοί τους θα μεταφερθούν στα λευκά καθίσματα, στο κεντρικό μέρος της κερκίδας (α’) του κλειστού γυμναστηρίου.

4. Λόγω του γεγονότος ότι τα μέτρα τάξης θα είναι πολύ αυστηρά, οι φίλαθλοι καλούνται να μην προσέλθουν την τελευταία στιγμή, γιατί θα έχουν να περάσουν από τρεις ελέγχους της αστυνομικής δύναμης, κάτι που θα έχει ως συνέπεια την ταλαιπωρία και την καθυστέρησή τους.

5. Είναι φρόνιμο οι φίλοι της ομάδας να μην κουβαλούν ψιλά στην τσέπη τους για να μην υπάρξει πρόβλημα στην είσοδο στο γήπεδο.

6. Τέλος, καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας και το φίλαθλο κοινό της Ηλείας, να δώσουν βροντερό παρών σε αυτό τον αγώνα στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής από δύο ομάδες οι οποίες έχουν και τη διάθεση, αλλά και τη θέληση να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους θεατές τους.

Με εκτίμηση, το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΣΑ Κόροιβος

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement