Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Βάρης σχετικά με τη χθεσινή ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση με τίτλο «Γράψαμε ιστορία» αναφέρει:
«Συμβαίνει πάντα. Οταν περιμένεις κάτι, μέχρι να συμβεί αυτό, οι στιγμές δεν περνάνε με τίποτα. Ετσι και χθές. Ολη η προηγούμενη εβδομάδα ήταν βασανιστική για όλους εμάς που είχαμε την οργανωτική διαχείριση αυτού του αγώνα. Το να διαχειριστείς τόσο πολύ κόσμο, σε ένα γήπεδο άγνωστο για εμάς, χωρίς να διαθέτεις την ανάλογη εμπειρία και χωρίς τελικά να συμβεί το παραμικρό , λέει πολλά. Σε αυτό βέβαια συνετέλεσε και η βοήθεια που είχαμε από τους ανθρώπους του Αχαρναϊκού, καθώς και η πολύ καλή συνεργασία με την Αστυνομία. Σας ευχαριστούμε όλους εσας που μας βοηθήσατε σε αυτό.Πέρα από αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους της Α.Ε.Κ. οι οποίοι μας βοήθησαν με την εμπειρία τους στις συναντήσεις που είχαμε στην εβδομάδα που πέρασε μαζί τους.
Στον αγωνιστικό τομέα δεν θα πω κάτι γιατί ήδη μέσα στον διαδικτυακό χώρο έχουν αναφερθεί αρκετά σχετικά με τον χθεσινό αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του χθεσινού αποτελέσματος. Σήμερα ξεκινάει μία καινούργια εβδομάδα , δουλεύουμε συγκεντρωμένοι για τον επόμενο αγώνα. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την χθεσινή μας αντίπαλο, αυτή την φορά στο ΟΑΚΑ για το θεσμό του Κυπέλλου της Γ” Εθνικής.
Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές μας για τα όμορφα συναισθήματα που μας έκαναν να ζήσουμε. Καλημέρα σας, με ένα χαμόγελο ας ξεκινήσει η εβδομάδα αυτή».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement