08.12
20:13

Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

AEK1924.gr team
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Advertisement

Ο Πανθρακικός έβαζε τα γκολ, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχανε τους παίκτες με κόκκινη κάρτα. Οι “πράσινοι” του Ακη Μάντζιου νίκησαν 2-0 τον ΠΑΣ που τελείωσε το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα μετά τις αποβολές των Λίλα και Κεϊτά.

Σε χαμηλούς ρυθμούς ξεκίνησε το παιχνίδι στην Κομοτηνή, ωστόσο όσο πέρναγε η ώρα δυνάμωναν οι διεκδικήσεις και αυξάνονταν οι επισκέψεις στις δύο εστίες. Ευκαιρίες όμως, δημιουργούσε μόνο ο Πανθρακικός, που αγωνιζόταν πιο οργανωμένα και με μεγαλύτερο πάθος. Στο πρώτο μισάωρο, οι γηπεδούχοι είχαν ήδη δημιουργήσει τρεις καλές φάσεις: ένα ελάχιστα άστοχο σουτ του Τζάνη στο 15′, ένα σουτ του Ιγκόρ στο 24′ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βελλίδης και ένα σουτ του Κάσες στο 26′ που έφυγε λίγο άουτ.

Το πέναλτι και η αποβολή του Λίλα στο 28′, όμως, καθόρισαν εν πολλοίς την αναμέτρηση. Ήταν ένα σουτ του Ιγκόρ από το ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να σταματάει πάνω στον Λίλα. Ο διαιτητής Αμπάρκιολης έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και απέβαλε τον Αλβανό, θεωρώντας πως σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο Ιγκόρ στο 31′, που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Μέχρι το πέρας των πρώτων 45 λεπτών, ο Πανθρακικός είχε άλλη μια καλή στιγμή σε διαγώνιο μονοκόματο σουτ του Τζάνη στο 33′ που κατέληξε ελάχιστα άουτ. Ο ΠΑΣ από την πλευρά, δεν είχε δημιουργήσει ούτε υποψία ευκαιρίας, με τους γηπεδούχους να έχουν σε αυτό το διάστημα έντεκα τελικές προσπάθειες.

Στην επανάληψη οι Γιαννιώτες μπήκαν πιο δυνατά και αν και με δέκα παίκτες απείλησαν σοβαρά με ισοφάριση στο 50′: ήταν μια ωραία κίνηση του Τσάβες ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, όμως στο τετ-α-τετ που είχε με τον Σέρεμετ δεν μπόρεσε να τον νικήσει, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να του κλείνει το οπτικό πεδίο και να αποκρούει με το σώμα του το πλασέ του φορ του ΠΑΣ.

Και αφού χάθηκε αυτή η ευκαιρία, στο 54′ τελείωσαν όλα: Ο Κάσες έβγαλε ωραία ασίστ στον κενό χώρο, ο Ζεκίνια (που είχε αντικαταστήσει τον Ιγκόρ) απέφυγε τον Βελλίδη και με πλασέ στην κενή εστία έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Πανθρακικού. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 63′ ο Κεϊτά δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφήνει τον ΠΑΣ Γιάννινα με εννέα παίκτες.

Το παιχνίδι είχε οριστικά κριθεί και το μισάωρο που απέμενε αποτελούσε τυπική διαδικασία. Ο Πανθρακικός συνέχισε να χάνει αραιά και πού ευκαιρίες, με καλύτερες την κεφαλιά του Ζεκίνια στο 68′ και το σουτ του Τζάνη στο 84′ όπου και στις δύο περιπτώσεις ο Βελλίδης είπε “όχι”. Για το ΠΑΣ, κρατάμε μια καλή στιγμή στις καθυστερήσεις, με τον Σέρεμετ να αποκρούει κοντινό πλασέ του Ίλιτς. Το σκορ τελικά δεν άλλαξε, ο Πανθρακικός επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε άγονες αγωνιστικές, ξεπερνώντας μάλιστα και τον ΠΑΣ στη βαθμολογία.

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->