01.12
20:33

«Ήμασταν σοβαροί στο πρώτο ημίχρονο»

AEK1924.gr team
«Ήμασταν σοβαροί στο πρώτο ημίχρονο»
Advertisement

Ο προπονητής του ΠΑΟ Κρουσώνα, Μύρωνας Σηφάκης, μίλησε για τη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ και στάθηκε στην συγκέντρωση των παικτών του στο πρώτο μισό του αγώνα.

«Αρχικά να ευχηθώ στην ΑΕΚ να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει στην Superleague και να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Όσον αφορά τον αγώνα, θέλαμε να κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ και όσο ήμασταν ομάδα τα καταφέραμε κατά το ήμισυ. Στο πρώτο μέρος που αγωνιστήκαμε βάση πλάνου, και ήμασταν συγκεντρωμένοι, καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ μέχρι το πρώτο της γκολ».

Οσον αφορά τα καθοριστικά σημεία, ο έμπειρος τεχνικών τόνισε: «Στον τραυματισμό του κεντρικού μας αμυντικού, που λόγω απουσιών δεν είχαμε δυνατότητα να αναπληρώσουμε το κενό του και στο σημείο που η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο σε τέσσερις επιθέσεις πέτυχε ισάριθμα γκολ». Σε ό,τι αφορά τη φάση του πέναλτι, ο Σηφάκης έδειξε πως περίμενε κάτι καλύτερο. «Θα μπορούσε ο διαιτητής να μην δώσει κόκκινη κάρτα, πιστεύω ήταν τραβηγμένη η απόφαση. Θα πρέπει η διαιτησία να είναι πιο έξυπνη και να σέβεται και τις αντίπαλες ομάδες. Εύχομαι και πάλι στην ΑΕΚ πολύ σύντομα να βρεθεί εκεί που πρέπει».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->