
Όπως είχε αποκαλύψει στις 11 Οκτωβρίου το AEK1924.gr και αναπαράγει σήμερα αθλητική εφημερίδα άνθρωπος της ΑΕΚ (προφανώς ο Νίκος Λυμπερόπουλος) είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον Λεονάρντο συζητώντας το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ΑΕΚ
Το AEK1924.gr σας είχε ενημερώσει από τον περασμένο Οκτώβριο για την επαφή ανθρώπου της ΑΕΚ με τον Βραζιλιάνο πρώην ποδοσφαιριστή της Ένωσης.
Αυτό που ανέφερε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, είναι ότι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος τον θέλουν στην ομάδα, με τον ίδιο να τονίζει ότι κοιτάει θετικά την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν ένα πρώτο βήμα, ώστε οι δύο πλευρές να τα βρουν σιγά σιγά και έτσι ο Λεονάρντο να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα της συζήτησης είναι πολύ καλό, ενώ δεν υπήρξε καμία δέσμευση ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο Λεονάρντο εξάλλου δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του, η οποία έχει απαιτήσεις σε περίπτωση που ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει. Αυτές τις λεπτομέρειες εξήγησε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο Νίκο Λυμπερόπουλος, με τους δύο άντρες να αναζητούν πλέον μια κοινή φόρμουλα ώστε να καταφέρει να επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και «Λεό».
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο Λεονάρντο είχε προγραμματίσει ένα ταξίδι στην Αθήνα, αυτό τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς η γυναικά του είναι έγκυος και δεν θέλει να την αφήσει μόνη της, για αυτό άλλωστε επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Λυμπερόπουλο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement