Ο Σταύρος Πεταυράκης μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ1924 για τον αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό, τονίζοντας παράλληλα ότι η ΑΕΚ αποτελεί μεγάλη πρόκληση για αυτόν.
– Σήμερα η ΑΕΚ ζορίστηκε, αντιμετώπισε πρόβλημα μπροστά στην άμυνα του Ηλυσιακού, αλλά στο τέλος κατάφερε και πήρε τους 3 βαθμούς
“Ξέραμε ότι ο Ηλυσιακός θα έρθει και θα κλειστεί πίσω. Στην αρχή δεν μας βγαίναν οι φάσεις, δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του Ηλυσιακού, αρχίσαμε να αγχωνόμαστε αλλά τελικά ήρθε η λύση από τον πάγκο και μας βοήθησε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς“.
– Στα τελευταία παιχνίδια αποτελείς βασικό και αναντικατάστατο μέλος αυτής της ομάδας, αυτό σε φοβίζει ότι από τώρα η ΑΕΚ βασίζεται πάνω σου, σε μια θέση που τα τελευταία χρόνια η Ένωση αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα.
“Δεν με φοβίζει καθόλου, ίσα ίσα βλέπω την ΑΕΚ σαν μια πρόκληση και παρόλο που είμαι μόνος μου σε αυτή τη θέση, θέλω να δουλεύω σκληρά έτσι ώστε να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βελτιώνομαι συνεχώς“
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement