Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του ΑΕΚ1924.gr για τη χθεσινή νίκη κόντρα στον Αρκαδικό, την πρωτιά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α2 αλλά και τον κόσμο που αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Δείτε το βίντεο.
«Φεύγουμε με μια γλυκόπικρη γεύση από το γήπεδο. Από τη μία αισθανόμαστε ικανοποίηση γιατί από τη μία πετύχαμε το σκοπό μας και κερδίσαμε το παιχνίδι, από την άλλη έχουμε μια σχετική δυσαρέσκεια γιατί όταν το παιχνίδι πήγε στους 21 πόντους χαλαρώσαμε, χάσαμε τον ενθουσιασμό και την ενέργεια μας.
Επί της ουσίας επειδή από το αποτέλεσμα κρινόμαστε και το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι, η ομάδα πέτυχε το σκοπό της και σε συνδυασμό με τις ήττες Ψυχικού και Κοροιβου Αμαλιάδας βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση και κρατάμε την τύχη στα χέρια μας», είπε αρχικά ο προπονητής της Βασίλισσας στην κάμερα του ΑΕΚ1924.grκαι συνέχισε όσον αφορά τον κόσμο που επέλεξε το μπάσκετ όταν την ίδια στιγμή αγωνιζόντουσαν χάντμπολ και βόλεϊ:
«Επειδή είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας και μπορώ να βλέπω και λίγο πίσω από τις γραμμές με θλίβει και μόνο η διαδικασία που μπαίνουμε και έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μπάσκετ, βόλεϊ ή ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που ήρθε, φέτος πραγματικά η κατάσταση απέχει χιλιόμετρα σε σχέση με την περσινή εξέδρα. Ο κόσμος φέτος είναι κοντά στην προσπάθεια, αλλά περιμένουμε ακόμα περισσότερη βοήθεια».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement