22.11
12:00

Με τη γνωστή συνταγή!

AEK1924.gr team
Με τη γνωστή συνταγή!

Όπως όλα δείχνουν μετά τη δοκιμή του ρόμβου για ένα ημίχρονο, ο Τραϊανός Δέλλας επιστρέφει στο γνωστό και δοκιμασμένο 4-2-3-1.

Η απόδοση των Κιτρινόμαυρων στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Άγιο Νικόλαο δεν ήταν άσχημη, ωστόσο με την αλλαγή του συστήματος από ρόμβο σε 4-2-3-1 τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα.

Η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ δεν θα υποστεί καμία αλλαγή, καθώς οι Πεταυράκης, Σταθάκης, Τσιρίλο και Αργυρίου θα υπερασπιστούν τα μετόπισθεν της ομάδας. Σε ότι έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή το αχώριστο δίδυμο των Γεωργέα και Κορδέρο επιστρέφει, μετά την προσωρινή απουσία του ισπανού από την 11άδα.

Σε ότι έχει να κάνει με τη γραμμή κρούσης της Ένωσης θέσει θα πάρειι ο Ντακόλ, ο οποίος μετά και το χατ τρικ που σημείωσε απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ η τριάδα πίσω του θα αποτελείται από τους Πόποβιτς, Πλατέλλα και Ανάκογλου.

Εκτός 11άδα θα μείνει ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος παρά την εμπειρία που διαθέτει δε χωράει σε αυτό το σύστημα με την παρουσία των Τσιρίλο και Κορδέρο, ενώ εκτός αποστολής φαίνεται ότι θα μείνει ο Μπρέσεβιτς. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement