19.11
12:25

Δεν πέρασε των Ρουμάνων: Ανοίγει η οροφή

AEK1924.gr team
Δεν πέρασε των Ρουμάνων: Ανοίγει η οροφή

Οι διαιτητές του αγώνα δεν έκαναν αποδεκτό το αίτημα των Ρουμάνων να διεξαχθεί ο αγώνας με την Ελλάδα στην “Arena Națională” με κλειστό το σκέπαστρο, γεγονός που ικανοποιεί απόλυτα την ελληνική πλευρά.

Οι Ρουμάνοι ήθελαν κλειστό το σκέπαστρο, όχι τόσο λόγω των καιρικών συνθηκών, οι οποίες παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλές για να διεξαχθεί ο αγώνας, αλλά προκειμένου να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ακουστική του γηπέδου.

Με κλειστό το σκέπαστρο επικρατεί “χάος” στο γήπεδο. Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό παράδειγμα όταν κάποια στιγμή δυο-τρεις τρομπέτες ήχησαν από Ρουμάνους και αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί εκκωφαντικός θόρυβος στο γήπεδο.

Οι διαιτητές του αγώνα αποφάσισαν νωρίς το μεσημέρι να διεξαχθεί το παιχνίδι με ανοιχτό το σκέπαστρο και αυτή η εξέλιξη -όπως είναι λογικό- ικανοποιεί απόλυτα την ελληνική πλευρά.

Πηγή:contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->