16.11
13:03

Θα προλάβω κι εγώ την «Αγιά Σοφιά»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Νίκος Γεωργέας μίλησε για την ανέγερση του νέου γηπέδου της Ένωσης φανερά ενθουσιασμένος, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι αν και εφόσον τον βαστάνε τα πόδια του θα είναι κι αυτός ένας από τους τυχερούς που θα πατήσουν το χορτάρι του

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Δικέφαλος»:

«Το γήπεδο είναι πραγματικά φοβερό, ίσως κι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Όταν θα το δούμε όρθιο στη Νέα Φιλαδέλφεια θεωρώ ότι θα πραγματοποιηθεί το όνειρο του κάθε ΑΕΚτζή! Όπως το Νίκος Γκούμας, έτσι και το νέο γήπεδο σημαίνει για τον ΑΕΚτζή αυτού κάθε αυτού τρόπο ζωής. Όπως παλιά λοιπόν οι ΑΕΚτζήδες θα δίνουν το ραντεβού τους αρκετές ώρες πριν τον αγώνα για να πιουν τον καφέ τους, να φάνε και να ετοιμαστούν για το ματς. Είναι απλά τρόπος ζωής όπως σας είπα και πριν… Το ΟΑΚΑ τόσα χρόνια ήταν άχαρο και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους. Θεωρώ ότι με το νέο γήπεδο θα έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλο! Το γήπεδο είναι ένα δώρο από τον πρόεδρο Δημήτρη Μελισσανίδη για όλους τους ΑΕΚτζήδες και τους παίκτες φυσικά. Σίγουρα η Ένωση με το δικό της σπίτι αλλάζει κύρος και βάζει πλώρη για τίτλους. Προσωπικά άποψή μου είναι ότι το ίδιο το γήπεδο θα αποτελέσει κίνητρο για όλους για να πάει η ΑΕΚ στην κορυφή…», τόνισε o «Φούλης».

Όσον αφορά το αν θα προλάβει ο ίδιος να πατήσει το χορτάρι της «Αγιά Σοφιάς», τόνισε: «Θα δούμε! Πιστεύω πως θα προλάβω… Εξαρτάται από τα πόδια που αν αντέχουν φυσικά και θα ήθελα να μπω να παίξω στη νέο μας σπίτι… Το γήπεδο αυτό θα είναι τιμή για όλους μας. Παίκτες και οπαδούς… Όπως σας ανέφερα παραπάνω πρόκειται για ένα σπουδαίο δώρο που θα εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες όλων. Μακάρι να προλάβω να το νιώσω κι εγώ…».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement