16.11
07:06

Η σάμπα και η στήριξη για την «Αγιά Σοφιά»

AEK1924.gr team
Advertisement

Αφιερωμένες στη μεγάλη νίκη της Εθνικής μας κόντρα στη Ρουμανία είναι οι περισσότερες εφημερίδες σήμερα που «χόρεψε» σε βραζιλιάνικους ρυθμούς. Την ίδια στιγμή γίνεται λόγος και για τη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ στη διαδικασία αγοράς μετοχών για την «Αγιά Σοφιά».

Goal

«Χαίρε, ω χαίρε Μουντιάλ!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας αφιερωμένη στη χθεσινή νίκη της Εθνική μας που απέδειξε και πάλι ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα, καθώς ε δύο γκολ του Μήτρογλου και ένα του κορυφαίου χθες Σαλπιγγίδη πάτησε τη Ρουμανία και πλέον απέχει μόλις 90 λεπτά από τη Βραζιλία.

Sportday

«Τους χορέψαμε Σάμπα» γράφει η εφημερίδα με τον τίτλο θα αναφέρεται στη νίκη της Εθνικής που έπιασε τους Ρουμάνους από τον λαιμό και τους έδειξε πως περνάνε στο Μουντιάλ.

Livesport

«Η Ελλάδα των ονείρων μας» γράφει η εφημερίδα που έπαιξε μπαλάρα, έκανε κατάθεση ψυχής και προσωπικότητας και ισοπέδωσε τη Ρουμανία.

Ώρα των σπορ

«Πιστεύουν, στηρίζουν» το όραμα της «Αγιάς Σοφιάς» οι απλοί ΑΕΚτζήδες που από τις πρώτες μέρες δηλώνουν δυναμικό παρών στη διαδικασία αγοράς μετοχών.

Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα πρώτα στοιχεία για την συμμετοχή, ενώ ανάμεσα στους οικονομικά ισχυρούς που συμμετέχουν στην ΑΜΚ της «Δικέφαλος 1924» είναι οι Ανδρέας Ανατολιωτάκης και Γιώργος Σκρέκης.

Τέλος, αναφέρεται στις επιστροφές Πλατέλλα και Κορδέρο, αλλά και στους Ντούσαν Μπάγεβιτς που έχει ρίξει το βάρος στις υποδομές της ΑΕΚ. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement