
Διαβάστε στο AEK1924.gr τι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες για την παρουσίαση του πλάνου των ακαδημιών, τα λόγια των Μπάγεβιτς και Ζήκου, αλλά και τις σκέψεις του Τσιάρτα για τον Μήτρογλου
SportDay
Με τίτλο «ορίζοντας διετίας για τις ακαδημίες», η εφημερίδα αναφέρεται στη χθεσινή παρουσίαση του πλάνο των ακαδημιών της Ένωσης που θ αποτελέσει το μέλλον για την ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια.
LiveSport
«Ακαδημία-Μοντέλο», ο τίτλος της εφημερίδας στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ που αναλύει το πλάνο για την σχολή των ακαδημιών της ΑΕΚ. Αναφορά της εφημερίδας στα όσα είπαν Μπάγεβιτς και Ζήκος. Η εφημερίδα επίσης γράφει για το Αμερικάνικο Super Deal του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ώρα των Σπορ
«Μιλάει με έργα», ο τίτλος της εφημερίδας σήμερα. Πόσοι και πόσοι υποσχέθηκαν, αλλά μόνο ένας την έδωσε σε χρόνο ρεκόρ. Φυσικά η εφημερίδα αναφέρεται στον ισχυρό άντρα της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα λόγια των Μπάγεβιτς και Ζήκου στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, όσον αφορά το μοντέλο για τις ακαδημίες.
Η Γάτα
«Οι σκέψεις του Τσιάρτα για Μήτρογλου», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρει ότι ο άλλοτε παίκτης της Ένωσης θεωρεί εφικτή την μετακίνηση του επιθετικού από το λιμάνι στην Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και νυν μάνατζερ παικτών, σε πηγαδάκια της πιάτσας έχει αρχίσει, σύμφωνα με την εφημερίδα, να περνάει το μήνυμα στον Μελισσανίδη για τον Κώστα Μήτρογλου.
Τι τονίζει ο el mago; “Αν θέλεις να φέρεις τα πάνω κάτω, πας και πιάνεις τον Μήτρογλου, του δίνεις το ακριβότερο συμβόλαιο Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον Ιούνιο καταθέτεις στο ταμείο του Ολυμπιακού την ρήτρα των 8 εκ.“.
Στην ερώτηση: “Ποια ομάδα θα δώσει 8 εκ.;“, ο Τσιάρτας απαντάει: “Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη μπορεί να τα δώσει“.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement