Φραστικό επεισόδιο είχαν μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Γουέστ Μπρομ (2-2) ο Πορτογάλος προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο και ο Γιόνας Όλσον με αφορμή το πέναλτι με το οποίο οι “μπλε” ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Ο προπονητής της Τσέλσι συναντήθηκε με τον αμυντικό της Γουέστ Μπρομ στη φυσούνα μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρηση, με τους δύο άντρες να μπλέκονται σε καυγά. Χωρίς να έχει διαρρεύσει ποιος ήταν αυτός που έριξε πρώτος λάδι στη φωτιά, η Daily Mail σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Μουρίνιο αποκάλεσε “Μίκι Μάους” τον Όλσον, ο οποίος κινούμενος απειλητικά προς το μέρος του Πορτογάλου του φώναξε “Άντε πνίξου”.
Οι ψυχραιμότεροι, βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, επενέβησαν προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα εξαιτίας του ανύπαρκτου πέναλτι που δόθηκε στον Ραμίρες και βοήθησε την Τσέλσι να “κλέψει” την ισοπαλία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement