06.11
06:22

Ιδού η «Αγιά Σοφιά»

AEK1924.gr team
Advertisement

Σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος ασχολείται με τη σημερινή παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα κάποιες από τις εφημερίδες αποκαλύπτουν στοιχεία που θα παρουσιαστούν στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» του Ιδρύματος Ωνάση. Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες

Goal

«Κοσμογονία με 5 βόμβες» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στη σημερινή παρουσίαση της «Αγιας Σοφιάς», το εσωτερικό της αλλά και τις εκπλήξεις με τον πρώτο μέτοχο και τον πρώτο χορηγό. Παράλληλα σχολιάζει τη συνάντηση Σγουρού – Μελισσανίδη, ενθουσιασμένος ο Τίγρης με Παππά και Χατζηιωάννου.

Sportday

«Αποκαλυπτήρια» σήμερα για την «Αγια Σοφιά» γράφει η εφημερίδα που ασχολείται και με τη συνάντηση Σγουρού – Μελισσανίδη για την χρηματοδότηση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Livesport

«Ιδού η Αγιά Σοφιά» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αποκαλύπτει ότι το πέταλο θα είναι μεγαλύτερο της Σκεπαστής , ενώ παράλληλα συγκρίνει τις θύρες των οργανωμένων οπαδών των άλλων ομάδων. Την ίδια στιγμή αναφέρεται στη δέσμευση του Μελισσανίδη ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα, αλλά και στις δηλώσεις Σγουρού μετά τη συνάντηση.

Η ώρα των σπορ

«Μυσταγωγία» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία τονίζει ότι η «Αγιά Σοφιά» αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο. Παράλληλα αναφέρεται στη χθεσινή συνάντηση Μελισσανίδη- Σγορυού, ενώ τονίζει ότι το «παρών» θα δώσει σήμερα και ο Νίκος Νοτιάς. Ακόμα επισημαίνει ότι ο Τίγρης δίνει σήμερα την ευκαιρία στους οικονομικά επιφανείς ΑΕΚτζήδες να γράψουν και εκείνοι ιστορία.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement