Μόνο επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται την ερχόμενη Τετάρτη στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, τις προνοιακές μονάδες και το ΕΚΑΒ. Γιατροί και εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τετάρτη (06/11) τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι προνοιακές μονάδες και το ΕΚΑΒ, καθώς αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.
Διεκδικούν, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών και των δημόσιων υπηρεσιών, δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, αύξηση των δαπανών για το ΕΣΥ και τον ΕΟΠΥΥ, προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού, ανατροπή των πολιτικών διάλυσης των υπηρεσιών υγείας-πρόνοιας, ανατροπή των πολιτικών της κινητικότητας-διαθεσιμότητας-απολύσεων, να μην κλείσει καμία μονάδα υγείας και να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.
Συμμετοχή στην κινητοποίηση έχει εξαγγείλει και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. “Ζωή και υγεία χωρίς χρήματα δεν γίνεται. Δεν θα επιτρέψουμε να μην έχουν ίση πρόσβαση στην υγεία όλοι οι Έλληνες πολίτες μέχρι να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση. Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην ανθρωποκτονική πολιτική κατά των ασθενών μας” τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement