29.10
12:10

Κύπριοι για την Αγιά Σοφιά

Βαγγέλης Κατσαΐτης
Advertisement

Ισχυροί ΑΕΚτζήδες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Μεγαλόνησο θα ήθελαν να εμπλακούν στη χρηματοδότησή του Ναού και θέλουν ενημέρωση για το έργο. Δεν αποκλείεται ο Τίγρης να οργανώσει παρουσίαση και στη μαρτυρική Κύπρο.

Την Τετάρτη στις 6 Νοεμβρίου στην Κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, θα πρόκειται για κάτι μοναδικό κάτι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, επιθυμεί να στείλει το πρώτο μεγάλο μήνυμα της νέας εποχής προς αντιπάλους και φίλους. Για αυτό ζητάει τα πάντα να είναι στην εντέλεια, με τον ίδιο να ελέγχει και να εγκρίνει την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η “Αγιά Σοφιά” προσελκύει Κύπριους επιχειρηματίες

Η λάμψη και το μέγεθος της εκδήλωσης έφτασε όπως ήταν φυσιολογικό και στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει έντονη κινητικότητα στο νησί της Αφροδίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr που προέρχονται από την Κύπρο, έχει υπάρξει ενδιαφέρον από Κύπριους επιχειρηματίες που επιθυμούν την εμπλοκή τους στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Για τον λόγο αυτό έχει γίνει μια πρώτη επαφή με ανθρώπους από τον κύκλο του Δημήτρη Μελισσανίδη και έχει ζητηθεί να γίνει μια αντίστοιχη παρουσίαση και στον επιχειρηματικό κόσμο του Νησιού, δίνοντας την δυνατότητα στο μεγάλο ποσοστό Κύπριων φιλάθλων της ΑΕΚ να πάρουν γεύση από το “παλάτι” του δικεφάλου.

Μάλιστα, στην Κύπρο έχουν προχωρήσει ακόμα παραπέρα το συγκεκριμένο ζήτημα μιλώντας και για ημερομηνία και συγκεκριμένα για το τέλος Νοεμβρίου.

Δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο θέμα, όπως σχολιάζουν στην Κύπρο, να έχει εμπλακεί και ο Πόλυς Χατζηιωάννου, που αποτελεί έναν από τους βασικούς χρηματοδότες της ανέγερσης του νέου γηπέδου. Να σημειώσουμε όμως εδώ, πως το συγκεκριμένο όνομα, δεν πηγάζει από συγκεκριμένη πληροφορία.

Πηγή:sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement