28.10
19:40

Παναιτωλικός – Καλλονή 4-0

AEK1924.gr team
Παναιτωλικός – Καλλονή 4-0

Ο Παναιτωλικός μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με συνέπεια να επικρατήσει 4-0 της Καλλονής και να αναρριχηθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας. Μίλαν Μπόγιοβιτς (σκόραρε δις), Ανρί Καμαρά και Μανουέλ Ζούνιορ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

 Η Καλλονή και συγκεκριμένα ο Φαρία κατάφερε να περιορίσει τη δράση του Γιώργου Θεοδωρίδη, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Παναιτωλικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο.

Στα πρώτα λεπτά η ομάδα του Μάκη Χάβου προσπάθησε να απειλήσει με ψηλοκρεμαστές μπαλιές ή σέντρες (κατά κύριο λόγο από τα δεξιά). Έπειτα από μία τέτοια σέντρα του Μιχάλη Μπακάκη, ο αμαρκάριστος Μίλαν Μπόγιοβιτς δεν μπόρεσε να βγει νικητής στο τετ-α-τετ με τον Γιάννη Σιδεράκη, αλλά 10 λεπτά αργότερα (στο 16′) εκμεταλλεύθηκε ένα φάουλ του Ροδρίγκο Γκάλο για να ανοίξει το σκορ με προβολή.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη κυκλοφόρησε την μπάλα για ένα τέταρτο και είχε δοκάρι με τον Λεοζίνιο, όμως, ο Παναιτωλικός ήταν πολύ αποτελεσματικός και ουσιαστικά οι τίτλοι τέλους έπεσαν από το πρώτο ημίχρονο χάρη στο, ελαφρώς, τυχερό γκολ του Ανρί Καμαρά και το τρομερό σουτ του Μανουέλ Ζούνιορ. Ο τραυματισμός του Ανέστη Αγρίτη στο 21ο λεπτό ταιριάζει γάντι στο ρητό “όπου φτωχός κι η μοίρα του”.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές διαφορές με το πρώτο, δεδομένου ότι ο Γιάκουμπ Ποντάνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 55ο λεπτό επειδή βούτηξε για να κερδίσει πέναλτι. Λίγο αργότερα ήρθε και το γκολ-δώρο του Γιώργου Χωριανόπουλου στον Μπόγιοβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το τελευταίο ημίωρο δεν επεφύλασσε συγκινήσεις, αφού ο Παναιτωλικός άφησε το γκάζι και ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Μάλιστα η Καλλονή έκανε δύο τελικές προσπάθειες με τον Λεοζίνιο, απόρροια της χαλαρότητας.

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement