26.10
06:04

Πρεμιέρα με ελλείψεις

AEK1924.gr team
Πρεμιέρα με ελλείψεις

Οι «Κοριτσάρες» της Ένωσης υποδέχονται σήμερα στην έναρξη του πρωταθλήματος (18:30, AEK1924.gr) τον Ηρακλή στο κλειστό της Ριζούπολης σε μία κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με δύο βασικές ελλείψεις

Όπως και στο παιχνίδι με την Ποστ Σβέσατ την περασμένη Τετάρτη, έτσι και σήμερα ο Απόστολος Οικονόμου θα επιλέξει την καλύτερη ιδανική 7άδα που μπορεί να παρατάξει, καθώς η βασική διαγώνιος της ομάδας, Γελένα Γιόσοβιτς, αλλά και η μπλοκέρ Μαρίσα Φερνάντεζ δεν υπολογίζονται.

Από την άλλη οι υπόλοιπες αθλήτριες της Ένωσης έχουν ανεβασμένη την ψυχολογία τους και θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για να πάνε με ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για την πρόκριση στην Βιέννη την ερχόμενη Τρίτη.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 18:30 και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που κουβαλάει από πέρσι η ομάδα για δύο αγωνιστικές.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement