Μια άκρως εντυπωσιακή βουτιά πραγματοποίησε στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους για το Champions League την Τετάρτη (23/10) ο Αρτούρο Βιδάλ, βουτιά για την οποία ζήτησε πέναλτι.
Η Γιουβέντους αντιστάθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης στο “Μπερναμπέου”, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια καθώς ηττήθηκε με 2-1, με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 2-1, ο Αρτούρο Βιδάλ σε μια προσπάθεια να πάρει το μέγιστο για την ομάδα του, χάρισε ένα αστείο στιγμιότυπο σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα.
Ο άσος της ιταλικής ομάδας έκανε ουσιαστικά τάκλιν στον εαυτό του και χωρίς να τον έχει βρει κάποιος από τους αντιπάλους του, οι οποίοι βρίσκονταν τουλάχιστον ένα βήμα πίσω του, έπεσε εντυπωσιακά στο έδαφος. Το αξιοσημείωτο είναι ότι αφού σηκώθηκε, ο Βιδάλ ήταν έξαλλος με τον διαιτητή που δεν καταλόγισε το πέναλτι.
jugada estupida de Arturo Vidal – Real Madrid… από citrusblack83
Πηγή:contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement