
Παρά το γεγονός ότι ήλθε σε δύσκολη θέση καθώς οι Ράμα, Πλατέλλας, Ανάκογλου, οι οποίοι ήταν στα βασικά σχέδια του τέθηκαν εκτός πλάνων, ο Τραϊανός Δέλλας βρήκε τις λύσεις εκ των έσω ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει καλή χημεία.
Ο τραυματισμός του Δημήτρη Ανάκογλου και εν συνεχεία αυτός του Βαγγέλη Πλατέλλα έφεραν προβληματισμό τόσο στον κόσμο της Ένωσης, όσο και στον Δέλλα, ο οποίος προσπάθησε να αλλάξει τα πρόσωπα και το σύστημα της ομάδας ώστε να καλύψει όλα τα κενά.
Όπως φαίνεται λοιπόν μετά από δύο αγώνες ο Κολοσσός τα κατάφερε μια χαρά, καθώς χωρίς τον καλύτερο εξτρέμ της κατηγορίας και με την απουσία του ποδοσφαιριστή πάνω στον οποίο είχε στηθεί όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ, η ομάδα απέδωσε και σκόρραρε αρκετές φορές.
Το σημαντικότερο στοιχείο όλων είναι ότι οι Κιτρινόμαυροι δείχνουν να έχουν βρει μεταξύ τους χημεία, έχουν κατανοήσει όλα όσα τους ζητάει ο προπονητής τους και δεν υπολογίζουν το ποιος παίκτης απουσιάζει από την 11άδα.
Να σημειωθεί ότι πέρα από τους Ανάκογλου και Πλατέλλα εκτός 18άδας βρίσκεται και ο Ρενάλντο Ράμα, ο οποίος αρχικά υπολογιζόταν ως βασικός καθώς όλοι στην ΑΕΚ ήταν σίγουροι ότι θα αποκτούσε άμεσα ελληνικά χαρτιά.
Με την επιστροφή λοιπόν των δύο τραυματιών και του Ράμα ο Δέλλας θα έχει ακόμα περισσότερες λύσεις και σίγουρα η ομάδα θα αποδώσει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο, καθώς πρόκειται για τρεις ποιοτικούς και ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν αγωνίζονται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement