21.10
11:58

Ο παλιός είναι αλλιώς…

Πένυ Μακρή
Advertisement

Στην προκειμένη περίπτωση οι… παλιοί της Βασίλισσας είναι δύο και είναι εκείνοι που πήραν από το χέρι την ομάδα στο ματς κόντρα στο Παγκράτι και της έδωσαν ώθηση για να φτάσει στη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια

Οι δύο αρχηγοί της ΑΕΚ, ο Αλέξης Φαλέκας και ο Δημήτρης Δέσπος, οι… παλιές καραβάνες της Βασίλισσας, δίνουν άλλη ποιότητα με την εμπειρία τους στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής κόντρα στο Παγκράτι.

 Οι αθλητές του Βαγγέλη Ζιάγκου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο κλειστό της Καισαριανής, ο καθένας από την θέση στην οποία αγωνίζεται και βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Φαλέκας αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά πετυχαίνοντας 13 πόντους, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ένωσης μαζί με τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη. Είχε 100% ευστοχία σε δίποντα και τρίποντα (5/5 και 1/1 αντίστοιχα) με το tendex (1.171) του να φτάνει στο υψηλότερο σημείο από την υπόλοιπη ομάδα.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Δέσπος αγωνίστηκε για 21 λεπτά στο ματς και πέτυχε 11 πόντους με tendex0.850, ενώ βοήθησε και στο σύνολο την ΑΕΚ το διάστημα που έπαιξε. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement