
Η ομάδα κ18 της ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα σε φιλικό αγώνα την Καλλιθέα, ομάδα την οποία θα συναντήσει και στο τουρνουά που θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα.
Οι παίκτες του Χάρη Κοπιτσή θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα κ20 της Καλλιθέας σήμερα στις 12 το μεσημέρι εκτός έδρας. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν μείνει χωρίς πρωτάθλημα, ωστόσο άμεσα θα ξεκινήσει το τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν ομάδες κ20 από τη Σούπερ Λίγκ και τη Β’ Εθνική, ανάμεσα τους και ο ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟ.
Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος λοιπόν η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα, ώστε οι παίκτες να βρίσκονται σε εγρήγορση.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα του Χάρη Κοπιτσή θα αγωνιστούν και οι Νίκολα Ζιβάνοβιτς και Δημήτρης Τζάθας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement