17.10
11:03

Το “χρυσό” βιβλίο του Πελέ

AEK1924.gr team
Το “χρυσό” βιβλίο του Πελέ
Advertisement

Ο Πελέ παρουσίασε στη Βραζιλία το νέο βιβλίο του, το οποίο τιτλοφορείται 1283, όσα δηλαδή και τα γκολ που σημείωσε στην καριέρα του, ζυγίζει 15 κιλά και κοστίζει περίπου 1250 ευρώ.

Ο 72χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, παρουσίασε στο Σάο Πάολο με δάκρυα στα μάτια το νέο βιβλίο του, το οποίο φέρει τον τίτλο 1283, δηλαδή όσα και τα γκολ που σημείωσε στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Το βιβλίο του “μαύρου διαμαντιού” ζυγίζει περίπου 15 κιλά και αποτελείται από 500 σελίδες ενώ είναι συλλεκτικό μιας και θα τυπωθούν μόλις 1283 αντίγραφα με την τιμή του καθενός να αγγίζει τα 1250 ευρώ.

Ο ίδιος δήλωσε για το δημιούργημά του: ” Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις όλες αυτές τις φωτογραφίες”, ενώ στη συνέχεια γράφοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter τόνισε: “Το να κοιτάω αυτές τις φωτογραφίες με κάνει να σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που με αγάπησαν και με βοήθησαν στην καριέρα μου. Την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές μου”.

Πηγή:contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->