Μετά την πρώτη παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ άπαντες στην προσφυγική γειτονιά είναι σίγουροι ότι η «Αγιά Σοφιά» θα δώσει νέα πνοή στη Νέα Φιλαδέλφεια. (photos)
Η μηνιαία εφημερίδα της περιοχής Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «Επιτέλους» με δημοσίευμά της αναφέρεται στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς και σε όσα συνέβησαν στην πρώτη παρουσίαση.
«Βασίλισσα στο ναό της», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, ενώ παράλληλα αναγράφεται: «Ομόφωνο «ΝΑΙ» του Δημοτικού Συμβουλίου στο σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη».
Παράλληλα η θέση της εφημερίδα αναφέρει: «Στολίδι. Ναι! Αυτό είναι γήπεδο… Με σεβασμό στα πολεοδομικά χαρακτηριστικά της πόλης… Χωρίς να παίρνει ούτε σπιθαμή από το Άλσος, αλλά αντίθετα, συμβάλλοντας στην αξιοποίηση του… Χωρίς ούτε ένα μέτρο εμπορικών χρήσεων… Και με πλήρη αναβάθμιση της γύρω περιοχής… Μπράβο στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Που με το Βυζαντινό στολίδι, δεν ανασταίνει μόνο την ΑΕΚ, αλλά ολόκληρη τη Νέα Φιλαδέλφεια… Δικαιώνοντας αυτούς που τον περίμεναν 10 χρόνια τώρα…».
Δείτε τις φωτογραφίες
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement