16.10
17:13

Επιστρέφουμε πιο επικίνδυνοι!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Φώτης Ανδριόπουλος παίρνει τη σκυτάλη στη «Δική σου φωνή» και γράφει για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Γεια σας αγαπητοί φίλοι του aek1924.gr,

Η ζωή έχει τα κάτω όμως έχει και τα πάνω… τον Οκτώβριο του 2013 η ομάδας μας ΑΕΚ  ζει τις χειρότερες στιγμές τις ιστορίας της (βάση κατηγορίας πρωταθλήματος και επιπέδου)  όμως  τα δύσκολα σε κάνουν πιο δυνατό και από τα λάθη μαθαίνεις, αρκεί να τα κατανοήσεις  και να τα διορθώσεις με αποτέλεσμα  να μην επαναληφθούν.  Πολλοί το καλοκαίρι σκέφτηκαν ότι η ομάδα μας καταστράφηκε, φάνηκε ξεκάθαρα και τις τελευταίες αγωνιστικές, ότι στόχος ήταν να την καταστρέψουν,  (ο Άρης Θεσσαλονίκης έγινε Μπαρτσελόνα και μόνο η ΑΕΚ τιμωρείτε για είσοδο οπαδών στο γήπεδο) όμως υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο……

Τελικά τα δάκρυα λύπης… συγκίνησαν ένα μεγάλο ΑΕΚτζή που ήρθε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, όχι μόνος αλλά  πάντα με την στήριξη αυτού του απίστευτου λαού, του κόσμου που περπατάει και θα περπατάει με το κεφάλι ψηλά λόγω αξιοπρέπειας.

Να λοιπόν που από το μηδέν (ίσως και το μείον) , όλα πλέον είναι ιδανικά για μία ΝΕΑ αρχή , μια διαδρομή χωρίς όρια και περιορισμούς , μια διαδρομή που δεν δέχεται  φανελάκια (ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) αλλά όνειρα που δεν τα έχει φανταστεί κανείς, όπως το πρόσφατο «έργο τέχνης» με το θαυμάσιο άλσος δίπλα του,  που έχει πάλι σιγά –σιγά ζωή .Η κιτρινόμαυρη νέα όσο ποτέ Φιλαδέλφεια είναι το μόνο σπίτι που μπορεί να αντέξει τα όνειρα μας και τις προσδοκίες μας, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ! Η δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου χωρίς κανένα δάνειο , μπορούσε κανείς να το φανταστεί  πριν 4 μήνες??? Και δεν είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο , είναι το σπίτι μας που τόσο πολύ μας έλειψε, είναι η γειτονία μας, είναι οι αναμνήσεις ,είναι οι επιτυχίες και οι δυστυχίες πού πάντα θα του δίνουν μία ιδιαιτερότητα που δεν μπορείς να καταλάβεις αν δεν έχεις  μπει  στην  «σκεπαστή».

Το γεγονός ότι είμαστε σύλλογος ο οποίος είναι  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ δεν χρειάζεται ανάλυση αλλά ας δούμε πώς με αυτή την νέα αρχή το αποδεικνύουμε για άλλη μία φορά. Η ομάδας μας πλέον θα έχει το δικό της γήπεδο το οποίο χρηματοδοτείτε ΜΟΝΟ από ΑΕΚτζήδες και δεν είναι Ολυμπιακό έργο, η ομάδα μας οργανώνει τα τμήματα ακαδημίας με έναν εντελώς διαφορετικό και ‘’μη-ελληνικό’’ τρόπο ακολουθώντας τα πρότυπα μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού, η ομάδα μας που πρεσβεύει την προσφυγιά θα έχει και το δικό της μουσείο , η ομάδα μας στήνεται πάνω σε παλιές μεγάλες δόξες(αρκεί να δει κάποιος τον  προγραμματισμό)  που έχουν την γνώση του ποδοσφαίρου και την καρδία του πρωταθλητή, η ομάδα μας είναι πρώτη στα εισιτήρια διαρκείας το έτος  2013  από την ερασιτεχνική Γ’ Εθνική(!) Πραγματικά , «τους κάνουμε πλάκα».

 Θα ήθελα να ήξερα τι σκέφτονται όλοι αυτοί που μας πολεμούσαν τόσα χρόνια  και μας πολεμάνε ακόμα, μας έκανε κακό ή καλό αυτός ο υποβιβασμός?  Μήπως νομίζουν ότι οι εφημερίδες,  τα παραρτήματα, οι διαιτησίες και τα δικαστήρια μπορούν πλέον να σταθούν απέναντι μας? Είμαστε ενωμένοι …και ενωμένοι δεν χάνουμε ποτέ, βρέθηκε ο άνθρωπος που  μας  έχει εμφυσήσει  ήδη και η παρτίδα είναι χαμένη αλλά όχι από εμάς.  Θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι  φανταστική  αυτή η αλλαγή  σελίδας της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών μας, της original 21 ,αφού το μήνυμα: «Φωνή θα έχουμε μόνο στις εξέδρες και πρόσωπο θα αποκτούμε μπροστά στον καθένα που κάνει κακό στην ΑΕΚ και του κόσμου της. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ.» τα λέει όλα!

Για κάποιον που ασχολείται με τον χώρο του ποδοσφαίρου και γνωρίζει το παρελθόν  του Μελλισανίδη ως επιχειρηματία  αυτά που αναφέρω παραπάνω τα θεωρεί νομίζω δεδομένα και όχι μελλοντικά σχέδια που βασίζονται σε λόγια κάποιου  Άραβα ή κάποιου ελληνοαμερικάνου που θα κερδίσει το τζόκερ ! Συμπέρασμα….. μόνο υπομονή και τα καλύτερα έρχονται , το ξέρουμε , το ζούμε και το κατανοούμε κάθε Κυριακή όλο και περισσότερο , γεμίζοντας το γήπεδο της Φυλής , γεμίζοντας το γήπεδο της Καλλιθέας , ζεσταίνοντας το παγωμένο ΟΑΚΑ. Επιστρέφουμε και είμαστε πιο δυνατοί και επικίνδυνοι από ποτέ…

Y.Γ. Θα είσαι καλά κάτω από τα φτερά του αετού…Γιώργο.

Ευχαριστώ παρά πολύ  το aek1924.gr για την δημοσίευση.

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement