
Σε λίγες ημέρες το τρίτο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ θα είναι έτοιμο και έτσι τα τμήματα Υποδομής της ομάδας θα έχουν τη δική τους στέγη.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται συνεχώς γυρίζοντας από γήπεδο σε γήπεδο, καθώς μέχρι στιγμής κανένα από τα μικρότερα τμήματα της Ένωσης δεν είχε σταθερή έδρα. Ωστόσο, αυτό σε λίγες ημέρες αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει καθώς τα τμήματα Υποδομής της ομάδας θα βρουν στέγη στα Σπάτα.
Οι εργασίες στο τρίτο γήπεδο του προπονητικού κέντρου συνεχίζονται και βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και άμεσα οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα μετακομίσουν μόνιμα δίπλα στην πρώτη ομάδα.
Ήδη έχει υπάρξει μελέτη για τις ώρες προπόνησης των τμημάτων, οι οποίες θα προκύπτουν με βάση την μεγάλη ομάδα. Με αυτή την εξέλιξη θα γίνει πράξη και η επιθυμία του Άκη Ζήκου που ήθελε όλα τα τμήματα να δουλεύουν κάτω από την ίδια σκέπη.
Παράλληλα, ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει συχνότερα τους νεαρούς άσους, οι οποίοι θα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω να δουλέψουν σκληρά ώστε άμεσα να μεταβούν στην πρώτη ομάδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement