Φρέσκο γάλα από τον παραγωγό κατευθείαν στον καταναλωτή χάρη στον καινοτόμο τρόπο διάθεσης από τον συνεταιρισμό “ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ”. Σε εφαρμογή μόνο στη Λάρισα
Σε εφαρμογή τέθηκε σταδιακά από την Τετάρτη (02/10) ο νέος καινοτόμος τρόπος διάθεσης φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος στους καταναλωτές από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ της Θεσσαλίας-Πιερίας.
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, που εφαρμόζεται, μέχρι στιγμής, μόνο στη Λάρισα και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προμηθευτούν ντόπιο γάλα μέσα σε λίγες ώρες από την παραγωγή του.
Μάλιστα, η προμήθεια του γίνεται όλο το 24ώρο σε ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την ποιότητα του και ενώ έχουν ακολουθηθεί όλες οι πιστοποιημένες διαδικασίες που εγγυώνται την ασφάλεια και την φρεσκάδα του γάλακτος.
Όσον αφορά τις τιμές και όπως ανακοινώθηκε, το 1 λίτρο κοστίζει 1 ευρώ και το 1/2 λίτρο 0,50 ευρώ. Με τη χρήση προπληρωμένης κάρτας η τιμή για το 1 λίτρο διαμορφώνεται σε 90 λεπτά. Οι τιμές των μπουκαλιών είναι 0,20 ευρώ το πλαστικό μιας χρήσης και 0,50 το γυάλινο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement