Αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2014 στο NBA, με το σύστημα των τελικών να αλλάζει μετά από 29 χρόνια και η σειρά να μεταβάλλεται από 2-3-2 σε 2-2-1-1-1.
Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιηθούν το 2014 στο NBA, καθώς η Επιτροπή Ανταγωνισμού ψήφισε υπέρ της επαναφοράς του 2-2-1-1-1 στους τελικούς και σε περίπτωση που και η απόφαση του Συμβουλίου των Ιδιοκτητών είναι ίδια τότε το σύστημα που ισχύει στους τελικούς θα επιστρέψει σε αυτό που εφαρμοζόταν πριν από 29 χρόνια.
Το μέχρι πρότινος “format” επέτρεπε στην ομάδα που είχε το πλεονέκτημα έδρας να φιλοξενεί τα δύο πρώτα παιχνίδια, στη συνέχεια ακολουθούσαν τρία σε εκείνη με το μειονέκτημα, ενώ η σειρά επέστρεφε στην ομάδα με το αβαντάζ στα δύο τελευταία ματς μέχρι κάποια από τις δύο να φτάσει στις τέσσερις νίκες.
Ωστόσο, το 2-3-2 αναμένεται να μετατραπεί σε 2-2-1-1-1, δηλαδή η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα θα φιλοξενεί τα δύο πρώτα ματς, εκείνη με το μειονέκτημα τα δύο επόμενα και στη συνέχεια τα παιχνίδια θα πραγματοποιούνται εναλλάξ στις δύο έδρες καθώς το προηγούμενο σύστημα θεωρήθηκε άδικο.
Οι λόγοι που συντέλεσαν στην αλλαγή ήταν κυρίως οι τηλεοπτικοί σκοποί και το μάρκετινγκ.
Πηγή:contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement