Πιο επιθετική ΑΕΚ σκέφτεται να παρατάξει ο Δέλλας στο ματς της Κυριακής απέναντι στη Θύελλα για να ικανοποιήσει την αναμενόμενη τεράστια παρουσία του κόσμου με γκολ και θέαμα
Ο Τραϊανός Δέλλας χτίζει την ΑΕΚ με δύο διαφορετικούς τρόπους και για το λόγο αυτό φέτος ενδέχεται να βλέπουμε συχνά πυκνά την ομάδα να αλλάζει σύστημα αναλόγως τις περιστάσεις.
Η αλλαγή από σύστημα σε σύστημα θα γίνεται και ανάλογα με το σε ποια έδρα θα παίζει η ΑΕΚ. Αυτό μάλιστα φάνηκε και στη σημερινή προπόνηση, καθώς ο «Κολοσσός» δείχνει πως έχει στο μυαλό του μια πιο επιθετική ΑΕΚ, για το ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.
Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος δοκίμασε το 4-3-3 με Βούρα και Καραγκιολίδη να μοιράζονται το χρόνο συμμετοχής ενώ στην άμυνα δοκιμάστηκαν οι Τσουκαλάς και Πεταυράκης δεξιά και αριστερά αντίστοιχα με τους Τσιρίλο και Γεωργέα στα στόπερ.
Στην τριάδα του κέντρου έφερε τον Ρόβα ως αμυντικό χαφ με τους Κορδέρο και Ανάκογλου μπροστά του ως εσωτερικοί χαφ. Όσον αφορά τώρα την επίθεση, αυτή αποτελούταν από τους Ράμα και Πλατέλλα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα με τον Ντακόλ στην κορυφή.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement