24.9
19:00

Η δική μας ΑΕΚ, παίζει «Αγιά Σοφιά»

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος κάνει πρεμιέρα στην στήλη των συντακτών του AEK1924.gr και αποκαλύπτει το πλάνο του Τίγρη για την «Αγιά Σοφιά» μετά το χθεσινό ραντεβού, σκιαγραφώντας παράλληλα την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015
“Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο της «Αγιάς Σοφιάς» και αποθεώνονται από τους 33000 οπαδούς της Ένωσης. Ανατριχίλα… Η ΑΕΚ επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από δύο χρόνια μαύρα για την Ιστορία της. Μια Ιστορία που είναι βγαλμένη από τα σπλάχνα των προγόνων της, των προσφύγων της Κωνσταντινούπολης.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα πραγματικό στολίδι για τον Ελληνισμό που θυμίζει την Πόλη, μυρίζει μπαρούτι, και φέρνει μπροστά μια Ιστορία δεκαετιών πίσω… Η ΑΕΚ παίζει αλλού!”

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013
Την πρώτη της νίκη στην Γ’ Εθνική πέτυχε η ΑΕΚ επικρατώντας του Μανδραϊκού στη Φυλή με 2-0. Ο κόσμος της Ένωσης ήταν εκεί, τίποτα δεν θύμιζε FootballLeague 2… Η ΑΕΚ έπαιζε αλλού σε ένα άλλο πρωτάθλημα που θα περάσει στο άψε σβήσε και θα μείνει στις μνήμες μας, μόνο σαν ένα καινούριο ξεκίνημα, δίχως πόνο”.

Η ΑΕΚ θα επιστρέψει! Άλλωστε το πρώτο ραντεβού της επιστροφής στο Ναό (και όχι της δεδομένης αγωνιστικής επιστροφής) δόθηκε χτες στα γραφεία του ισχυρού άντρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα χαμόγελα από τους διοικούντες του Δήμου έδιναν και έπαιρναν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των σχεδίων της «Αγιάς Σοφιάς».

Άλλωστε η ίδια η δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας γνώριζε εδώ και μέρες για τη θετική εκδίκαση της υπόθεσης καθώς και για το ραντεβού με τα μέλη της διοίκησης του δήμου, που όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το AEK1924.gr, αναμενόταν αρχικά να γίνει πριν το δημοτικό συμβούλιο.

«Ο Τίγρης θα μας τρελάνει όλους με την παρουσίαση που ετοιμάζει στον κόσμο της ΑΕΚ, όσον αφορά τα σχέδια του γηπέδου», έβγαινε από τα στόματα των ανθρώπων του δήμου στο γεύμα που παρέθεσε ο Μελισσανίδης στο Πασαλιμάνι λίγο μετά τη συνάντηση τους στα γραφεία της Aegean.

«Ακούγαμε για ναό, ακούγαμε για άρωμα πόλης και δεν το πιστεύαμε, μέχρι που το είδαμε», συνέχισε το πηγαδάκι την ώρα του φαγητού με το κλίμα και από τις δύο πλευρές να είναι άψογο.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά την πρεμιέρα της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, ήδη η δική μας ΑΕΚ δεν παίζει στην Φυλή, ούτε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασού (Ηρόδοτος). Η δική μας ΑΕΚ παίζει μπάλα από τώρα στην Αγιά Σοφιά! Από τώρα μέχρι την στιγμή που θα αγγίξει το χόρτο στον καινούριο ναό. Το χόρτο και το δίχτυ από τα τέρματα που ξηλώσαμε την τελευταία αγωνιστική στο Νίκος Γκούμας, επιστρέφουν!

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement