Η πρώτη εκκίνηση για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας δόθηκε. Υπουργείο Τουρισμού, Περιφέρεια Αττικής, Δήμος Αθηναίων, ΟΠΑΠ και ΣΕΓΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους ενόψει της 10ης Νοεμβρίου.
Το έναυσμα για την αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 31ου Κλασικού μαραθωνίου της Αθήνας, που διεξάγεται στις 10 Νοεμβρίου, δόθηκε με τη συνέντευξη Τύπου στο New Hotel, που φέτος θα είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης, φιλοξενώντας τους Elite ξένους αθλητές που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, αλλά και το κέντρο Τύπου της διοργάνωσης.
Ο 31ος Κλασικός μαραθώνιος είναι μία διοργάνωση “γεμάτη προκλήσεις, στοιχήματα, αλλά και αλλαγές”, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, κατά την τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου.
“Σε κάθε προσπάθεια λένε πως είναι δύσκολα τα πρώτα… τριάντα χρόνια. Όχι σε αυτή την περίπτωση. Η 31η χρονιά είναι γεμάτη προκλήσεις και στοιχήματα”, είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ανέλυσε τις προκλήσεις που περιέχει η φετινή διοργάνωση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement