Η ως σήμερα εικόνα των δύο τερματοφυλάκων της ΑΕΚ οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Βούρας δεν είναι σε καλή κατάσταση εν αντιθέσει με τον ανταγωνιστή του που είχε γενικότερα καλύτερη εικόνα στα φιλικά ματς
Απουσίαζε μέχρι πρότινος από τις προπονήσεις, καθώς είχε τραυματιστεί από την προετοιμασία στο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ωστόσο, ο Φώτης Καραγκιολίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και διεκδικεί μια θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Μανδραϊκό.
Παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε για να καλύψει τη θέση του δεύτερου, ο Καραγκιολίδης πριν από τον τραυματισμό που του κόστισε αρκετό χρόνο χαμένων προπονήσεων, έδειξε ότι είναι σε καλύτερη φόρμα από τον Βούρα.
Εν αντιθέσει με τον πρώην τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου, ο οποίος στα τρία τελευταία φιλικά ματς που αγωνίστηκε φάνηκε ανέτοιμος και ασταθής, γεγονός που έχει προβληματίσει αρκετά τους υπεύθυνους της ομάδα, ο Καραγκιολίδης ενέπνεε σιγουριά και είχε καλύτερες συνολικά παρουσίες.
Ο Βούρας δεν έχει δείξει τον καλό του εαυτό, ενώ ο Καραγκιολίδης επέστρεψε καλά από τον τραυματισμό του και θα είναι απόλυτα έτοιμος μέχρι την Κυριακή. Το σίγουρο είναι, ότι ο δεύτερος αξίζει να πάρει από τον Δέλλα την ευκαιρία, την οποία έχει λάβει αρκετές φορές ως σήμερα ο πρώτος χωρίς να αξιοποιήσει.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement